DGNB Certificate

Som stolt support medlem af Green Building Council (DGNB) vil vi fortsætte med at inspirere og fremme kreative, bæredygtige og økonomisk effektive byggematerialer og sikre, at vi alle vil stå endnu stærkere i fremtiden. Medlemmerne repræsenterer hele værdikæden i bygge- og ejendomssektoren: Arkitekter, planlæggere, byggebranchen, investorer og forskere bringer deres omfattende know-how ind i DGNB.

WriteWall – Er til dato verdens mest miljøvenlige og bæredygtige koncept, indenfor fleksible whiteboards og fremvisnings løsninger.

Fælles for alle vores egne produkter, vores løsninger, samt de Brands vi repræsenterer, er, at de alle er udviklet ud fra de størst mulige miljøhensyn.

Flere af vores produkter består af mere end 40 % genbrugsmateriale, er opløsningsmiddel og PVC frie, og i WriteWall satses der stort på innovation og udvikling af nye miljøvenlige teknologier, samt nye samfundsansvarlige produkter.

Vores fleksible produkters fysiske volumen fylder mange gange mindre end de gamle traditionelle whiteboards løsninger, hvilket gør udslippet af CO2 minimalt når WriteWalls produkter fragtes, sammenlignet med traditionelle løsninger.

Hvad enten det er skib eller fly som anvendes som fragtløsning, så udgør WriteWall en minimal belastning af miljøet, hvilket gør vores løsninger til samfundsansvarlige indkøb, og vores kunder til samarbejdspartnere for et bedre miljø. Sammen med vores kunder gør vi en forskel.

Produktionen af WriteWalls miljøvenlige produkter står uden for sammenligning med produktionen af traditionelle løsninger, og både vores Brands ejermænd og eksterne samarbejdspartnere bliver stillet store krav til miljøprofil, hvilket omfatter fra første spadestik i produktionen, til løsningerne er installeret hos slutbrugeren klar til brug.

Produktionen af traditionelle ”tavler”, hvor overfladerne flyder sammen ved at hærdes i ovne som bruger enorme energi ressourcer, lagt sammen med den miljøbelastende transport der er fra produktion til agenturtager, og fra agenturtager til forhandler, og forhandler til slut bruger, gør WriteWall til verdens mest bæredygtige koncept indenfor fleksible whiteboards og fremvisnings løsninger.

Kridttavler & Astma
Det skal være slut med kridtstøv fra gamle kridttavler som dagligt giver dårlige vilkår for børn med Astma problemer, eller begyndende vejrtræknings problemer. Kridt støv forsager et dårligt indeklima på vores skoler og WriteWall har flere produktløsninger som forvandler en gl. kridttavle om til en high performance whiteboards tavle, en meget nem proces som koster omkring det halve af de udgifter til en ny traditionel tavle løsning.

Vores tilbehørs sortiment er gennemtænkt og samarbejdspartnere nøje udvalgt ud, i det WriteWall udelukkende kun ønsker at indgå samarbejde med miljøbevidste producenter og aktører på markedet. Tilbehørs produkter som er alkohol og formaldehyd fri eller uden andre former for opløsningsmidler.

Hvis en WriteWall installation udskiftes til en anden WriteWall løsning, indenfor samme mål omfang samt med samme funktioner, giver vi 20 % rabat, og tillader os at genbruge overfladen til ny produktion, til gavn for miljøet.

GREENGUARD Indoor Air Quality and GREENGUARD – Children & Schools Certifications.

Hver gang en WriteWall installeres, gør vi alle en forskel – Et partnerskab hvor kunde og os som leverandøre er partner, hver gang vi vælger et bæredygtigt samarbejde.