Om os

WriteWall konceptet er startet i 2005 af Malermester Lars Frey, og Malermester Betina Vandrup.
Motiveret af kærligheden til hvordan man via så simple løsninger kan hjælpe med at fremprovokerer innovation og kreativitet blandt mennesker generelt, blev hurtigt vores drivkraft. 
 
I 2017 kom vores vandbaseret high performance whiteboard maling AquaWrite til, efter tusindevis af udviklingstimer og tests.
AquaWrite blev den game changer vi ønskede, for hvad markedet ellers har kunne tilbyde. 
Vandbaseret, afgasning efter 8 timer, overmal bar med ekstra lag efter 120 min, skrivbar efter kun 3 dage, og næsten ingen VOC.
 
Lars Frey,
Director

Om os

Udviklingen af AquaWrite har været flere år undervejs. Vi startede med at bruge 2 år på prove of concept, ved at installerer AquaWrite hos +75 af de 100 største virksomheder i skandinavien – Deres feedback var fantastisk.
Det kan naturligvis kun lade sig gøre med et stærkt team der brænder for det de gør. 
 
Vores WriteWall team har arbejdet sammen i mere +10 år, og udført mere end +6000 installationer i skandinavien i eget regi, og leveret WriteWallPaint produkter til +50.000 installationer via malermestre og entreprenører rundt omkring i verden.
Der er vores mål, at det skal være muligt i hele verden, at få tilbudt korrekt installation af WriteWallPaint produkter, via kvalificerede samarbejdspartnere.
Best regards / De bedste hilsner
Betina Vandrup, Lars Frey Jørgensen

Vi gør folk kreative

Vi er Nordens førende full service whiteboard bureau når det kommer til miljøvenlige og flexible whiteboard løsninger, der har til formål at hjælpe både enkeltpersoner og virksomheder med at blive mere kreative, ved at udstyre dem med højtydende produkter og whiteboard løsninger.

 

Ved at kombinere 15 års ekspertise med en innovativ ånd, tilbyder vi et komplet udvalg af tjenester fra rådgivning og løsningsvalg, til installation og vedligeholdelse til skoler og virksomheder, der ønsker at øge kreativiteten i deres omgivelser.

Med vores rådgivning sikre vi dig at nysgerrigheden og fremprovokering af kreativitet bliver optimal i jeres nye eller gamle omgivelser.
Vi Producerer
Verdens mest miljøvenlige whiteboard produkter, made in Denmark.🇩🇰
Vi Installerer
Klar til brug i alle farver, former og størrelser, i hele Skandinavien.
🇩🇰🇸🇪🇳🇴
Vi Servicerer
Jeres WriteWalls og almindelige whiteboards når i ønsker det.👌
Vi Leverer
Alle vores high performance whiteboard produkter over hele verden.🌎

Vores hold!

Vores team er fuldt uddannet og klar til at konsultere og installere dine WriteWalls.

Vores certificerede installatører har allerede udført mere end 6000+ installationer med succes og er klar til at give din WriteWall liv gennem den højeste kvalitet. For en komplet WriteWall-oplevelse tilbyder vi også periodisk rengøring for at sikre, at dine WriteWalls forbliver i den bedste stand i mange år fremover.

0
Installationer
0 +
Års erfaring
0
Happy WriteWallers