hero_arrow

WriteWall installationer.

Vi tilbyder installation af vores alternative whiteboard-løsning. Vi kan tage os af dine vægge fra A til Z og enhver overflade, du beslutter dig for at forvandle til en whiteboard-overflade.

Installation af AquaWrite.

Med AquaWrite kan vi forvandle enhver ikke-transmitterende overflade til en højtydende whiteboardtavle. Kun et enkelt lag er nødvendigt. Det er derfor, vi kan prime og installere samme dag, så din WriteWall kører efter kun 3 dage. Fås i en hvid eller transparent udgave.

Klargøring og fuld spartling

For at sikre en jævn installation og en pålidelig overflade, anbefaler vi at inkludere en grundig forberedelse af den valgte overflade på forhånd, hvis der er ujævne eller skæve områder.

Kreative maleropgaver.

Tilpasning

Reparerende behandling

Hvis din væg er skæv eller bulet, kan vi genopbygge den for dig for at skabe den glatte, flade overflade til din fremtidige WriteWall.

MSDS

Vi kan også hyres til at udføre testinstallation.

Restaureringsbehandling

Er din væg blevet ældre? Du brugte en permanent markør, og det er for sent at gemme din WriteWall? Intet problem, vi kan genoprette den til sin oprindelige glans og tilstand.

Klargøring og fuld spartling

For at sikre en jævn installation og en pålidelig overflade, anbefaler vi at inkludere en grundig forberedelse af den valgte overflade på forhånd, hvis der er ujævne eller skæve områder.

1 / 6

6000+ installationer, og vi tæller stadig.

Vi installerer Mag+ med usynlige samlinger, hvilket gør det muligt at opnå en ensartet overflade, der spænder over hele væggen uden at være afhængig af paneler, skinner eller huller, der ellers ville forstyrre det glatte ydre.

Professionelle installations kurser

Vi tilbyder også installations kurser til malere. Intet er mere vigtigt end en god og vellykket installation, supervision før, under og efter, til den enkelte entreprenør.

Aftale om rengøringsservice.

Udover daglig vedligeholdelse tilbyder vi ad hoc rengørings- og serviceaftaler, hvor vi tager os af alt, hvad der involverer vedligeholdelse af din tavleinstallation.

Tænk ud af boxen og op på væggene.

Vi er med jer fra start til slut. Kontakt os i dag for projekt rådgivning og tilbud, til dit næste kreative rum, og få fuld udbytte af dit teams fulde potentiale.