hero_arrow

Vi har taget kampen mod kridtstøv og traditionelle løsninger seriøst.

Alle har ret til et godt og sundt arbejds- og læringsmiljø. Vi er både stolte og glade for at skabe forandring og nye måder at arbejde på, blandt folk generelt, hvor WriteWall er involveret.

Vores historie.

I WriteWall kan du være sikker på, at du er i gode hænder fra det øjeblik, du søger en alternativ tavleløsning, hvor du får den korrekt installeret til at holde den velholdt hele tiden. Med 15 års erfaring og mange kundesucceshistorier fra førende virksomheder i Skandinavien, er vores eksperter her for at tilbyde dig professionel rådgivning til at vælge den bedste løsning til at skabe et innovativt miljø.
Vores certificerede installatører har allerede udført mere end 6000+ installationer og er klar til at bringe din WriteWall til live gennem den højeste kvalitet af arbejdet. For en komplet WriteWall-oplevelse tilbyder vi også periodisk rengøring for at sikre, at dine WriteWalls forbliver i den bedste form i mange år fremover.
Alle vores produkter er installeret klar til brug, og de leveres med 5 års installationsgaranti!

Grundlagt i 2005 af Lars Frey

LAVET I DANMARK!

2014

WriteWallPaint ApS er stiftet som et resultat af mange års forskning og udvikling af AquaWrite. Dette gjorde det muligt for os at starte produktionen af AquaWrite primer og whiteboard maling

2015 mirakel tilbehør portefølje er på markedet.

2016

2000 installationer over 2 år med mere end 75 af de største virksomheder, beviser vores nye maling og koncept.

Grundlagt i 2005 af Lars Frey

1 / 5

Vores elskede WriteWallers.


Siden 2015 er WriteWalls alternative whiteboard løsninger blevet installeret og testet af de største virksomheder og skoler i Skandinavien. Vi brugte 2 år på proof of concept, hvor 75 ud af 100 af de største virksomheder i skandinavien fik installeret WriteWalls.


Deres feedback var fantastisk, og har sat bariaren for vores kvalitet, service og eksekvering generelt.


De ser os som key partnere når der skal tænkes stort og kreativiteten skal øges.

Tænk ud af boxen og op på væggene.

Vi er med jer fra start til slut. Kontakt os i dag for projekt rådgivning og tilbud, til dit næste kreative rum, og få fuld udbytte af dit teams fulde potentiale.